Circle.Tech. Een nieuwe vorm voor recirculatie.

Circle is perfectie. Centrifugale krachten verdelen de lucht in alle richtingen.Circle.Tech is onze nieuwe revolutionaire oplossing voor recirculatie.We zijn zo druk met ons dagelijkse leven dat we de omgeving om ons heen niet waarnemen: hoe de natuur, zelfs in zijn eenvoud, in alle aspecten zo symmetrisch en harmonisch kan zijn. Circle vertegenwoordigt perfectie en volledigheid: het traditionele embleem van een eindeloze lus, gemaakt van één lijn waarvan de uiteinden met elkaar worden verbonden.

Circle.Tech, gecertificeerd en gepatenteerde technologie.

De atmosfeer in huis zal voor altijd anders zijn.

In tegenstelling tot de traditionele afzuigkappen zuigt Circle.Tech de kooklucht horizontaal in plaats van verticaal aan. De uitgeblazen lucht wordt door een filterinstallatie rondom de motor geleid en gelijkmatig verdeeld. Door zijn ronde vorm bereikt het filteroppervlak de maximale omvang en presteert daardoor uitstekend ten aanzien van de afzuiging, de filterwerking en het geluidsniveau.

Een unieke innovatie in verschillende vormen.

Minimale lasten, maximale creatieve vrijheid.

De nieuwe afzuigkappen van Falmec, met filters met revolutionaire technologie,worden gekenmerkt door een gemakkelijke installatie en onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en staan garant voor maximale afzuiging en filterwerking. Het uitstekende ontwerp, de mooie materialen en de deskundige productie zorgen voor een verbetering van uw keuken en huis. Door de compacte afmeting en de minimale omvang van Circle.Tech kunnen er afzuigkap modellen worden gebouwd met een minimale dikte, perfect passend bij de nieuwe design trends. Dankzij deze nieuwe vormen wordt de keukenruimte geoptimaliseerd en wordt tevens een prettiger en functionelere omgeving gecreëerd.

Koolstof en zeoliet: filteren zoals de natuur het heeft bedoeld.

Het exclusieve Carbon.Zeo gecombineerde filter van Falmec maakt gebruik van materialen van natuurlijke oorsprong, zoals zeoliet en actieve kool. Het houdt luchtjes uiterst efficiënt tegen.


Actieve koolstof. 

Actieve kool bevat hoofdzakelijk carbon in de vorm van microkristallijne grafiet dat is bewerkt om een poreus materiaal met een groot inwendig oppervlak te verkrijgen. Door deze eigenschappen behoudt de actieve kool heel veel stoffen door de moleculen in te sluiten en ze te absorberen in de inwendige structuur. 

Zeoliet.
Zeoliet is een mineraal dat gekarakteriseerd wordt door een hoge absorptiecapaciteit van organische stoffen en waterdamp. Deze eigenschap is het directe gevolg van de microporeuze kristallijne structuur van zeoliet. Dankzij zijn chemische structuur kan Zeoliet ook het vochtgehalte verlagen door warmte af te staan als de vochtigheid toeneemt. Het gebruik van zeoliet is daarom heel belangrijk om geurtjes te reduceren en stoom dat door koken wordt geproduceerd te absorberen.

Lange levensduur, eenvoudig onderhoud.

Een Carbon.Zeo gecombineerde filter heeft een zeer lange levensduur: ongeveer 3 jaar bij regelmatig gebruik van de afzuigkap. Bovendien kan het filter elke anderhalf jaar worden geregenereerd door het gedurende twee uur in de oven te plaatsen bij een temperatuur van 200 °C. Het filter moet na drie jaar worden vervangen. Het filter is eenvoudig uit de bodem van de afzuigkap te verwijderen.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC Nederland
Falmec Nederland - Vennestraat 24 - 2161 LE - Lisse (ZH) - Telefoon +31 (0)252 74 50 99 - K.v.K. 77177878 - BTW nr. NL860924403B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2021 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.