E.ion™ Systeem. De enige afzuigkap die de lucht reinigt.

Afzuigkappen voorzien van het E.ion™ Systeem hebben geen afvoerkanalen nodig om geuren en kookdampen af te voeren. Daarom kunnen  ze overal geinstaleerd worden, zonder aanleg van afvoerkanalen, dit zorgt voor een beter esthetisch resultaat en maximale flexibiliteit voor installatie in uw keuken. Bovendien is er geen afvoer naar buiten, dit betekent een betere isolatie: noch de warmte van de verwarming in de winter, of de koele lucht van de airconditioning in de zomer wordt naar buiten afgevoerd. Dit betekend vermijding van energie verspilling en het behoud van een optimale lucht huishouding in uw keuken.

E.ion Systeem, voor een goede atmosfeer

Tot 95% geur reductie.

Dankzij het bipolair gecontroleerde ionisatie, E.ion™ Systeem laat deze ionen vrij in uw keuken, vergelijkbaar met de ionen die in onze atmosfeer voorkomen en neutraliseert daardoor zeer effectief geuren. Irriterende en verontreinigende stoffen zoals bacterien, virussen, mijten, pollen, sporen, stof, schadelijke dampen of uitlaatgassen, ionen hebben ook een zeer positief effect op de geest en het lichaam, wat resulteert in de verbeterde stemming en concentratie.


De ionen in de atmosfeer worden geproduceerd door natuurverschijnselen zoals bliksem, watervallen en golven in de zee. De E.ion™ Systeem technologie geeft een bipolair elektrisch veld aan de luchtstroom om hetzelfde resultaat te bereiken. Bipolair gecontroleerde ionisatie geeft geen ozon af in de huiselijke omgeving en kan worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van de lucht. Onaangename geuren worden gereduceerd tot 70% a 95%, zoals blijkt uit testen uitgevoerd volgens de regels van UNI 13725:2004 norm van de universiteiten van Udine en Milaan. De efficientie van het E.ion Systeem wordt verder versterkt door het koolstof.Zeoliet combinatie filter.

Vrijheid van installatie en energie besparend.

Afzuigkappen voorzien van het E.ion™ Systeem hebben geen afvoerkanalen nodig om geuren en kook dampen af te voeren. Daarom kunnen ze overal worden geïnstalleerd, zonder omslachtige verbouwingen, dit zorgt voor betere esthetische resultaten en maximale flexibiliteit van de afzuigkap in uw keuken. Bovendien gaan er geen leidingen naar buiten wat zorgt voor een betere isolatie: noch de warmte van de verwarming in de winter, de koele lucht van de airconditioning in de zomer wordt verspild. Dit vermijdt energieverspilling en het behoud van optimaal thermisch comfort in de keuken of kamer.

Een sensor die de lucht kwaliteit meet.

Een geintegreerde bladvormige sensor in onze E.ion Systeem afzuigkappen, detecteert de aanwezigheid van vluchtige organische stoffen (VOC), geurgassen, formaldehyde, sigarettenrook en alle verontreinigingen die aanwezig zijn in de lucht. Het is daarom een goede indicator om de kwaliteit van de binnenlucht te meten. Deze informatie wordt overgebracht door dat de kleur van het blad geleidelijk verandert van geel naar groen, terwijl de omgevingsomstandigheden verbeteren.


Automatische modus. Dankzij de automatische modus, wanneer de sensor een verslechtering van de kwaliteit van de lucht in de kamer / keuken detecteert, schakelt de kap zichzelf in en zuivert deze de lucht in de ruimte.

Koolstof en Zeoliet: filtering van lucht zoals de natuur het bedoeld heeft.

Het exclusief door Falmec ontwikkelde Koolstof.Zeoliet filter bestaat uit materialen van natuurlijke oorsprong, zoals Zeoliet en actieve kool. Het kan geuren met de grootst mogelijke effectiviteit vasthouden.


Actieve koolstof. 

Actieve koolstof bevat voornamelijk koolstof in de vorm van microkristalijne grafiet, deze koolstof is bewerkt om een zo groot mogelijk inwendig oppervlak te creëren. Deze kenmerken zorgen voor een grote opvang capaciteit van verschillende substanties, zoals geuren, de moleculen worden geabsorbeerd in zijn interne structuur. 


Zeoliet.
Zeoliet is een mineraal gekenmerkt door een hoog absorptievermogen van organische verbindingen en waterdamp. Deze eigenschap is het directe gevolg van de micro poreuze kristallijne structuur. Vanwege zijn chemische kenmerken, komt er bij Zeoliet warmte vrij wanneer het in contact komt met vocht, waardoor het vocht verminderd. Het gebruik van Zeoliet is daarom erg belangrijk voor het reduceren van geuren en stoom geproduceerd tijdens het kookproces.


Lange levensduur, gemakkelijk onderhoud.

Een gecombineerd Koolstof.Zeoliet filter heeft een lange levensduur: ongeveer 3 jaar bij normaal gebruik van de afzuigkap. Het filter kan worden geregenereerd, iedere 18 maanden, door het in de van bij een temperatuur van 200° C te verwarmen. Het filter dient te worden vervangen na drie jaar. Deze ingreep is relatief eenvoudig. Let op: het kan zijn dat er op het Koolstof.Zeoliet filter een zwart stoffilter is geplaatst, verwijder deze en leg deze niet in de oven!

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC Nederland
Falmec Nederland - Vennestraat 24 - 2161 LE - Lisse (ZH) - Telefoon +31 (0)252 74 50 99 - K.v.K. 77177878 - BTW nr. NL860924403B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2021 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.