Silence NRS™. Eindelijk een afzuigkap die geen geluid maakt.

Falmec zoekt voortdurend naar oplossingen en technologieën om het geluid van hun afzuigkappen te verminderen. Meer efficiency, betere benutting van de zuigkracht, minder geluid en een laag energie verbruik: als resultaat, Falmec boekt zeer positieve resultaten.


Met de innovatieve NRS™ technologie, heeft Falmec met succes een product gecreëerd dat hoge prestaties levert in de hedendaagse keuken. Achter de getallen, wetenschappelijk onderbouwt als bewijs van de bereikte resultaten, kunnen we aangeven dat deze afzuigkappen extreem stil zijn.

Het verschil wordt niet gevoeld, maar ervaren.

Het systeem van Falmec, ontwikkeld in samenwerking met laboratoria gespecialiseerd inde studie van de vloeistof dynamica, NRS™ (Noise Reduction System) heeft het mogelijk gemaakt dat wij een serie van ongelooflijk stille afzuigkappen hebben ontwikkelt.Dit verbeterd effectief de kwaliteit van het leven inde keuken. NRS™ technologie stelt u in staat om te koken, werken, praten en naar muziek te luisteren zonder dat u last heeft van het typische geluid van afzuigkappen en profiteert u van het beste afzuigvermogen.

Tot-86% minder geluid

Dankzij onze studie van luchtstromen en de gebruikte materialen, reduceren NRS™ afzuigkappen het geluid tot een minimum, bijna een onmerkbaar niveau.

Onvoorstelbare stilte

In vergelijking met de huidige standaard afzuigkappen, is het geluidsniveau drastisch verminderd. Het bereikte voordeel in de keuken is buitengewoon. De 'perceptie'geluid volgt een logaritmische schaal: elke vermindering van 1 dB komt overeen met een vermindering van het waargenomen geluidsniveau met ongeveer 20%. Met andere woorden, voor elke afname van 3 dB wordt de geluidshinder gehalveerd.

High performance filter.

Het NRS™ systeem garandeert de beste resultaten door bij het afzuigen van de kookdampen en kan tevens gebruikt worden als recirculatie versie, combineerbaar met het duurzame regenereerbare koolstoffilter.


Technische kenmerken.
- Koolstoffilter was- en herbruikbaar 
- 75% filter capaciteit 
- Metalen grip 
- Aluminium frame met binnen lagen 

Hoe reactieveer ik het filter.
Was het high performance filter in de vaatwasser met een zacht reinigende zeep op een temperatuur net hoger dan 65°C. Het is beter om het filter apart te wassen, dus zonder andere items. na het wassen reactiveert u het filter door deze tien minuten op te warmen inde oven op 100°C.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC Nederland
Falmec Nederland - Vennestraat 24 - 2161 LE - Lisse (ZH) - Telefoon +31 (0)252 74 50 99 - K.v.K. 77177878 - BTW nr. NL860924403B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2021 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.