26 April 2018

Eurocucina FTK 2018

Falmec, internationale marktleider op het gebied van afzuigkappen en luchtbehandeling, toonde de nieuwste modellen tijdens de 22 ste Eurocucina FTK in Milaan.

Falmec heeft een nieuwe pay-off geïntroduceerd, 'Life inspired', die de persoonlijkheid en filosofie van het merk perfect beschrijft, met als doel innovatie te brengen in ons dagelijks leven, de levenskwaliteit te verbeteren en geïnspireerd te worden door het leven.

Slimme, functionele en boeiende oplossingen zijn het resultaat van authentieke Falmec-zorg voor de behoeften van mensen en de kenmerken van locaties. De expertise van Falmec in de sector van de afzuigkappen - wat nog steeds de kernactiviteit is - liet het bedrijf verder gaan dan alleen keukenfiltratie, daarom verkennen we ook de luchtbehandelingsmarkten om die dezelfde knowhow toe te passen.

Een bewuste keuze waardoor Falmec zijn voorrechten kan invullen: productcultuur en passie in goed handwerk. Dit is de manier om unieke objecten te maken, gefabriceerd tot in de kleinste details en geperfectioneerd in elk aspect. Dit alles maakte Falmec een van de belangrijkste spelers op het internationale toneel, ambassadeur van het Italiaanse genie en van het authentieke Made in Italy.

Constant onderzoek naar ontwerp en functionaliteit - onderdeel van het Falmec-DNA - wordt vandaag ondersteund door nieuwe en zinvolle partnerschappen met bekende ontwerpers die nauw met het bedrijf hebben samengewerkt om iets unieks en innovatiefs te maken. Nieuwe producten zijn voor het eerst getoond tijden de Eurocucina FTK 2018.

FALMEC Nederland
 - VSMC BV - Losplaatsweg 28 D - 2201 CV - Noordwijk (ZH) - Telefoon +31 (0)71 362 90 24 - K.v.K. 20116649 - BTW nr. NL813522766B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2019 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.