07 Oktober 2020

Nieuws November 2020

Nieuwe modellen, nieuwe afwerkingen en productverbeteringen die zijn ontworpen om aan meerdere behoeften te voldoen, waardoor een esthetische en functionele waarde wordt toegevoegd en hierdoor weet Falmec zich aldoor te onderscheiden.

Spazio 130

Natuurlijke integratie van het assortiment, in navolging van de iconische Spazio, behoudt de 130 cm-versie de onderscheidende kenmerken van het grotere model, zoals de beschikbare accessoire-elementen, de glazen plank en het compartiment gewijd aan de teelt van aromatische planten.

De verkleining maakt het mogelijk om ze toe te passen in kleinere keukenprojecten, zonder de erkende esthetisch-functionele balans te veranderen die reeds zijn sporen heeft verdiend.

Levante Grafiet

Als antwoord op de meest verschillende stilistische oplossingen voegen we bij de Levante een extra glasafwerking toe aan het bestaande "witte" en "zwarte".

Vanaf vandaag is er de elegante "grafiet" -versie beschikbaar, met een fluwelen satijneffect, een genot voor zowel oog- als tast, ideaal om een verfijnd ontwerp voor een moderne keuken te vervaardigen.

Om de chromatische uniformiteit in het profiel en in elk observatiepunt te garanderen, werd de kleuring van het glas in bulk uitgevoerd.

Skema

De Skema is een nieuw geometrisch ontworpen plafondafzuigkap, samengesteld uit twee in intensiteit regelbare diffuse lichtelementen, afgewisseld door een centraal metalen paneel dat het afzuiggedeelte afdekt. Het resultaat is een kap met belangrijke afmetingen (120 cm) en een hoge verlichtingscapaciteit.

Verkrijgbaar in "roestvrij staal", "mat zwart" en "mat wit".

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC Nederland
Falmec Nederland - Vennestraat 24 - 2161 LE - Lisse (ZH) - Telefoon +31 (0)252 74 50 99 - K.v.K. 77177878 - BTW nr. NL860924403B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2021 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.