28 Juni 2018

Nieuws September 2018.

Enkele van de nieuwe producten die Falmec tijdens de Eurocucina 2018 presenteerde, zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar. Ze zijn allemaal ontwikkeld om aan ieders behoeften te voldoen en om de kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren, geïnspireerd door het leven.

De sleutelwoorden die deze producten binden zijn: ontwerp, innovatie en Made in Italy-kwaliteit. Slimme, functionele en boeiende oplossingen zijn het resultaat van authentieke Falmec-zorg voor de behoeften van mensen en de kenmerken van onze producten. Dit is de manier om unieke objecten te maken, gefabriceerd tot in de kleinste details en geperfectioneerd in elk aspect.

Gruppo Incasso E.ion® System
De nieuwe versie van Gruppo Incasso is uitgerust met door Falmec E.ion® System gepatenteerde technologie. Het is een inbouw model dat perfect is voor de bestaande trend van minimalistisch design. Deze afzuigkap zuivert de lucht met behulp van een gecontroleerde bipolaire ionisatie die de binnenlucht kwaliteit vergelijkbaar maakt met die van de buitenlucht, waardoor slechte geuren en schadelijke stoffen (zoals bacteriën, virussen, pollen, schimmels en mijten) worden verminderd. Ionen helpen ons om gelukkiger, gezonder en meer gefocust te zijn. Gruppo Incasso E.ion® heeft een sensor die constant de aanwezigheid van vervuilende stoffen bewaakt en de luchtkwaliteit op een bladdisplay weergeeft, die van kleur verandert van geel (slechte luchtkwaliteit) naar groen (zuivere lucht). Deze afzuigkap heeft ook de automatische modus om altijd de beste luchtkwaliteit in uw huis te bieden.

Spazio
Francesco Lucchese heeft een Falmec-concept ontworpen dat een revolutionair nieuw idee van keukenbeleving teweeg brengt, waarbij functionaliteit samen met schoonheid de kernactiviteit is. Deze afzuigkap is gemaakt om een nuttig apparaat te zijn tijdens het koken. Het 180 cm lange eilandmodel heeft rookglazen legplanken waarop u kook en keukengerei kunt plaatsen, er is ook een haakjeshanger en een LED-systeem dat het hele werkblad verlicht. Spazio heeft een nog nooit eerder gezien accessoire kit en functionaliteiten assortiment. Het heeft USB-poorten; neerwaartse stopcontacten waar apparaten (zoals tablets, mobiele telefoons en MP3's) kunnen worden opgeladen terwijl ze bij de hand zijn; en een tablet-ondersteuning om eenvoudig je favoriete apps te gebruiken ... misschien met heerlijke recepten! Spazio kan ook een kleine binnentuin hebben (met dank aan Falmec) om enkele aromatische planten te huisvesten en het is uitgerust met de Circle.Tech technologie.

Vega
Vega is een recirculatie plafondafzuigkap die wordt gekenmerkt door nauwgezette zorg voor proporties, die met het gebruik van de Falmec Circle.Tech-technologie een product heeft ontworpen met een extreem eenvoudige en lichte uitstraling. Het dunne frame, beschikbaar in verschillende afwerkingen, is gescheiden in symmetrische segmenten die een verticaal visueel detail afbeelden waardoor het product harmonieus en delicaat is. Ten slotte definiëren de randafzuiging en het onderste verlichtingspaneel een architecturaal en rationeel product dat geschikt is voor alle keukenomgevingen.

Levante
Levante, uit de Circle.Tech-collectie, beschikt over essentiële geometrie, gemaakt in een glazen behuizing, verkrijgbaar in wit of zwart, en een paneel geplaatst in het onderste deel verlicht over het hele oppervlak, ingesloten in een frame van gepolijst staal. Afhankelijk van de behoeften kan de afzuigkap omhoog of omlaag worden gezet dankzij een op afstand bestuurbaar gemotoriseerd hefsysteem omhoog / omlaag. De hoogte kan naar behoefte worden bepaald, waarna de afzuigkap naar het plafond kan stijgen, aan het einde van het gebruik.

Virgola No-Drop
De Virgola No-Drop, uit de Design-collectie, wordt u geconfronteerd met het probleem van druipende condensatie, vooral vaak bij het gebruik van inductiekookplaten. De gepatenteerde technologie van het No-Drop System lost dit probleem op met behulp van een reeks metalen kruis scherende filters die de kookdampen condenseren, en in een speciale ruimte worden verzameld. De filters zijn ook uitgerust met een speciale behandeling die de vorming van druppels tegen stoom en dampen voorkomt, en gelijkmatig op het oppervlak worden verspreid en verpulverd. Het model zal beschikbaar zijn in drie verschillende maten (60, 90 en 120 cm), met een zeer efficiënte 800 m3/u motor, elektronische regeling en dynamisch LED-verlichting (om de lichttemperatuur van de afzuigkap aan te passen aan de stemming van de keuken).

Alba
Met model Alba onderschrijven ontwerpers Valerio Sommella en Alberto Saggia een minimalistisch ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een elegant en discreet afzuigsysteem gehuisvest in een geometrische vorm. Het Alba-ontwerp onderscheidt zich door een rechthoekig glazen frame dat uitsteekt uit het plafond, terwijl de functionele kern verborgen is achter een mat wit geschilderd paneel dat naadloos in het plafond past. De uiteindelijke esthetiek is bijzonder opvallend dankzij de duidelijke omtrek van het glazen frame, dat tijdens het gebruik door LED verlicht is. Dit zorgt ervoor dat het werkblad wordt verlicht voor optimale zichtbaarheid en efficiëntie in de keuken. Ondertussen wordt randafzuiging gebruikt om op efficiënte wijze vocht en stoom uit het kookgebied te zuigen. Alba biedt flexibiliteit in het ontwerp; van de compatibiliteit met verschillende motoren, waaronder de optie voor een recirculatiesysteem met het gepatenteerde Carbon.Zeo-plafond filter set van Falmec, naar de keuze is het witte paneel te schilderen in overeenstemming met de bestaande inrichting in huis. Model Alba maakt deel uit van de Design-collectie.

Quantum
Falmec presenteerde een nieuwe geïntegreerde oplossing, Quantum. Quantum drukt het concept van een en ondeelbaar uit, zoals in de kwantumfysica. Falmec neemt deze definitie over en presenteert een oplossing die perfect in één afzuig- en kookplaat kan worden geïntegreerd. Een inductie kookplaat van zwart keramisch glas, uitgerust met een centrale zuigeenheid met gemotoriseerde glaskleppen die automatisch openen en sluiten. Het systeem is verfraaid met een matzwart stalen frame dat het afzuiggebied begrenst en tevens als een beschermend element fungeert. Quantum is ook uitgerust met een automatische modus die de aanzuigsnelheid aanpast aan het kookvermogen, om altijd een optimale extractie te hebben.

Al deze nieuwe producten zijn beschikbaar vanaf september 2018.

FALMEC Nederland
 - VSMC BV - Losplaatsweg 28 D - 2201 CV - Noordwijk (ZH) - Telefoon +31 (0)71 362 90 24 - K.v.K. 20116649 - BTW nr. NL813522766B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2019 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.