22 Mei 2018

Sintesi - European Product Design Award 2018

Falmec maakt een succesvol jaar door en wint ook de European Product Design Award 2018, een wedstrijd gewijd aan al die ontwerpoplossingen die de levenskwaliteit verbeteren, waardoor het gemakkelijker en aangenamer wordt.

Sintesi won de volgende prijzen:

Keukenapparatuur - Platina winnaar.
Huishoudapparaten - Gouden winnaar.
Keukenmeubelen - Gouden winnaar.
Keukenaccessoires / tafelblad - Gouden winnaar.

Sintesi by Falmec vertegenwoordigt een ware revolutie in de sector van de afzuigkappen dankzij haar keypoints: unieke prestaties, verbazingwekkend ontwerp en de combinatie van inductie koken en afzuiging in 1 frame.

Deze nieuwe oplossing integreert volledig met het werkblad dankzij een flap-systeem. Deze opent tijdens het koken en sluit wanneer hij uit staat, perfect passend bij de kookplaat voor een gelijkmatig oppervlak. De afwezigheid van obstakels maakt een eenvoudige reiniging en koken mogelijk. Verticale afzuiging, aan de achterkant, voor een drievoudig voordeel: gebalanceerde aanzuiging, maximaal gebruik van de keukenkast en minimale hoeveelheid ruimte.

Sintesi heeft uitstekende filterprestaties, extreem stil (dankzij de geluiddichte materialen) en hoge energie-efficiëntie dankzij een innovatieve motor die de A ++ -klasse verzekert.

Dit slimme product kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder een werkbladaanpassing, dit omdat een roestvrijstalen frame om de kookplaat is voorzien. Sintesi werkt met het gecombineerde Carbon.Zeo-filter dat zeoliet en actieve kool gebruikt. Twee natuurlijke materialen die vochtigheid en geuren absorberen. Dit indien gekozen wordt voor de recirculatie versie. Sintesi is de synthese van Made in Falmec-kwaliteit: innovatie, expertise, knowhow en technologie.

FALMEC Nederland
 - VSMC BV - Losplaatsweg 28 D - 2201 CV - Noordwijk (ZH) - Telefoon +31 (0)71 362 90 24 - K.v.K. 20116649 - BTW nr. NL813522766B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2019 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.