22 Januari 2019

Spazio - Good Design Award 2018

Model Spazio, de nieuwe afzuigkap in de Circle.Tech-collectie, heeft de jury van de Good Design Award 2018 overtuigd dankzij zijn buitengewone innovatieve kwaliteiten.

Ontworpen door Francesco Lucchese, wordt deze afzuigkap een echte 360 graden ervaring: een meubelaccessoire dat de keukenruimte verbetert met zijn strakke en elegante lijnen; de nieuwste generatie huishoudapparatuur en een onmisbare bondgenoot bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken.

De 180 cm lange eiland structuur is uitgerust met gerookte glazen planken om servies of een ander nuttig object in de keuken op een ordelijke manier op te bergen, er is een houder uitgerust met haken voor het ophangen van keukengerei en een effectief LED-verlichtingssysteem voor het werkblad.

Model Spazio is uitgerust met USB-poorten, stopcontacten (om elektronische apparaten aan te sluiten en opladen) en een 'tablethouder' om snel en eenvoudig elke toepassing te raadplegen en, waarom niet, smakelijke recepten.

De afzuigkap biedt ook de mogelijkheid om een kleine binnentuin te creëren die is ontworpen voor de teelt van kruiden en aromatische planten dankzij de aanwezigheid van een licht dat de fotosynthese stimuleert.

Met Spazio introduceert Falmec nieuwe functies van de afzuigkap, wat nogmaals een weg van uitmuntendheid en toewijding bevestigt, gericht op het verbeteren van de ervaring in de keuken en in het algemeen op de kwaliteit van het dagelijks leven thuis.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC Nederland
Falmec Nederland - Vennestraat 24 - 2161 LE - Lisse (ZH) - Telefoon +31 (0)71 362 90 24 - K.v.K. 77177878 - BTW nr. NL813522766B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2021 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.