03 April 2019

Spazio wint Casa Decor prijs 2019.

Model Spazio, gepresenteerd tijdens het prestigieuze interieurdesign evenement Casa Decor in Madrid, ontving de prijs voor het beste productontwerp.

Zowel de creatieve inspanningen van Francesco Lucchese, de ontwerper van deze afzuigkap, als het vermogen van degenen die het hebben gemaakt, dat is ons Falmec Lab, werden door de jury erkend. Spazio won omdat het een alledaags object is dat dankzij een onberispelijk ontwerp een eersteklas decoratief element wordt. Daarnaast biedt de verrassende technologische innovatie een fundamentele ondersteuning tijdens de activiteiten in de keuken.

Dit model maximaliseert namelijk de ruimte dankzij de glazen schappen waar borden en serviesgoed kunnen worden opgeslagen; van de onderbouw uitgerust met haken naar de tablethouder waarmee tijdens het raadplegen van het recept kan worden gekookt. Aan deze plus wordt toegevoegd: een LED-systeem om het volledige werkoppervlak te verlichten; twee USB-poorten om mobiele apparaten op te laden en een licht dat de fotosynthese stimuleert, wat de mogelijkheid biedt om een kleine hangende tuin te huisvesten voor de teelt van aromatische planten en kruiden.

Ten slotte heeft deze kap de Circle.Tech-technologie, waarbij de luchtuitstroom door een horizontaal filterlichaam loopt dat de motor omwikkelt. Dit zorgt voor uitstekende prestaties op het gebied van aanzuiging, filtratie en stilte. Ten slotte neemt het exclusieve gecombineerde Carbon.Zeo-filter, dat materialen van natuurlijke oorsprong gebruikt zoals zeoliet en actieve kool, geuren en vocht met maximale effectiviteit op.

Om al deze goede redenen heeft het panel van Casa Decor 2019 besloten om Spazio te belonen!

FALMEC Nederland
 - VSMC BV - Losplaatsweg 28 D - 2201 CV - Noordwijk (ZH) - Telefoon +31 (0)71 362 90 24 - K.v.K. 20116649 - BTW nr. NL813522766B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2019 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.