21 November 2018

Spazio wint de Archiproducts Design Award

Spazio, de innovatieve afzuigkap ontworpen door Francesco Lucchese, overtuigde de jury van internationale professionals die geduurende 3 edities bijeenkomen om de winnaars van de Archiproducts Design Award te kiezen.

De essentiële kenmerken om van een eenvoudig product een winnaar te maken, zijn innovatie, functionaliteit en natuurlijk esthetiek. Spazio heeft de jury in al deze aspecten tevredengesteld, het traditionele concept van de afzuigkap in de keuken overwonnen en zichzelf voorgesteld als een echt meubelstuk: elektrische apparatuur en slimme meubels, ontworpen om op de best mogelijke manier de ruimte boven het eiland te gebruiken en biedt een grotere bruikbaarheid tijdens de activiteiten in de keuken.

De 180 cm grote eilandframe bestaat in feite uit rook glazen planken om servies of een ander nuttig object in de keuken op te slaan, een rek uitgerust met haken voor het ophangen van het keukengerei en een LED-verlichtingssysteem dat het werkblad uitvoerig verlicht. Daarnaast is de afzuigkap uitgerust met nieuwe accessoires zoals USB-aansluitingen, tablethouder en een groen gebied dat is bedoeld voor groeiende kamerplanten, uitgerust met een speciaal licht dat hun groei stimuleert.

De afzuigkap is voorzien van Circle.Tech-technologie die gepatenteerd is door Falmec, die afzuiging en filtering combineert in één behuizing, uitgerust met Carbon.Zeo-filters. Deze laatste houden geuren vast met tweemaal de efficiëntie van de klassieke recirculatieoplossingen, dankzij de combinatie van actieve kool en zeoliet, ideaal voor de absorptie van organische verbindingen en kookdamp.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC Nederland
Falmec Nederland - Vennestraat 24 - 2161 LE - Lisse (ZH) - Telefoon +31 (0)252 74 50 99 - K.v.K. 77177878 - BTW nr. NL860924403B01 - info@falmec.nl - Copyright © 2021 Falmec Spa. Alle rechten voorbehouden.